Jeg har haft friweekend – og det er blevet nydt. Stille og roligt, med lidt besøg hos dem, der er i min boble 🙂 Og hvor bliver det godt, når vi ikke skal tænke i bobler længere, men bare kan kigge inden for hos hinanden igen.

De manglende billeder antyder bare, at der blev også bagt i weekenden, men ikke taget billeder 🙂 Det var mest gengangere eller ikke så fotogene kager, så derfor bliver det et billede af mit strikketøj, der er med i dag 🙂 Og du kan se, at det stadig ernatsværmere jeg strikker – nu er det et sjal til min gamle gymnasieveninde. Jeg hygger mig med projektet.

Men tilbage til weekendens bagværk – så kan du se tidligere udgaver her:

Koldt hævede boller – dejen lavede jeg om aftenen og så kom den med i bilen og blev så bagt, da vi nåede frem hos min datter. Så var der helt nybagte og lune boller til formiddagskaffen 🙂

Der er blevet bagt mere kransekage – for Ole har fødselsdag i denne uge, og han vil også gerne have kransekage. Det forstår jeg godt, det smager så godt 🙂

Jeg lavede også en lagkage – der er stadig bær i fryseren og de gør sig godt i en mousse i selskab med en god lagkagebund. Jeg har lige et stykke til min eftermiddagskaffe 🙂

Og endelig sluttede jeg af med at bage pizza – det er jeg kommet lidt i gang med at bage igen. Det er nemt, køleskabet støvsuges for pesto, grønt og andet, der lige kan komme med som fyld. Øverst et lag ost, og så er der faktisk aftensmad ti minutter senere – og spist i godt selskab med et glas rødvin til, så er det faktisk helt godt 🙂

 Nu venter en uge, hvor det handler om påske – jeg har gudstjeneste hver dag i påskeugen, så der skal skrives nogle prædikener. Jeg må i gang.

God mandag.

Jette