I går fejrede vi Oles fødselsdag – få mennesker og til lækker mad. Jeg havde ansvaret for forretten 🙂 Den var grøn og rigtig lækker. Inspirationen er fra Aarstiderne, nettet er virkelig et sted, hvor man kan finde ideer til meget, og i denne tid, er der også mere tid til at se korte udsendelser og gode videoer.
Opskriften her er super enkel, smager dejligt og lyser op – passer perfekt til påskebordet.
Forret med asparges (4.pers)
1 bundt grønne asparges
100 gr. hytteost
2 kogte æg
25 gr. revet hård ost
2 spsk. olivenolie
purløg
salt
Bræk enden af de grønne asparges og blancher dem hurtigt og køl dem af. Skær dem i mundrette stykker. Kog æggene smilende – eller deromkring og del dem i kvarte.
Jeg portionsanrettede min forret, det kan også gøres på et fad. Nederst fordeles hytteost, så drysses gavmildt med asparges, de fine æg lægges ved og der drysses med lidt salt og revet ost. Til sidst dryppes med olie og pyntes med purløg.
Så er der klar til servering – det er enkelt, fint og smagfuldt. Jeg havde bagt nogle små flutes som passede godt til.
Det er bestemt ikke sidste gang at denne forret kommer på bordet. Og her om foråret, da er alt grønt og friskt bare så velkomment.
God torsdag.
Jette
Skriv et svar