I en tid, hvor rigtig meget bliver aflyst, da er det også lidt godt at opleve, at noget begynder igen. 

Denne gang er det udlejningssæsonen i Kærnehuset. Jeg har jo lejet det ud i et par år nu – og er egentlig meget glad for det. Mine gæster skriver begejstret om opholdet i det lille hus – og jeg synes det er dejligt, at andre oplever, hvordan det er at bo i et lille træhus. 

I denne sæson bliver det kun i weekenderne, at huset kan lejes, da jeg jo selv bor der i ugens løb. Mine weekender bruges i selskab med Ole i hans hus 🙂 “Couples living apart” kalder man det også – og for os fungerer det godt for nu. Men på sigt er det planen at bygge endnu et lille træhus, hvor vi sammen kan bo. Det bliver også dejligt. 

Men tilbage til Kærnehuset, som i dag får sine første gæster. Aldrig før har nogen booket huset så tidligt, så jeg er lidt spændt på, hvordan det går med at holde varmen og få tændt op i brændeovnen. Hvis det ikke lykkes at få ordentligt ild i ovnen – så er der en varmeblæser, som fint kan varme huset op. Så de kommer ikke til at fryse 🙂

Gæsteværelset vender mod øst – og bliver det som her til morgen, så vågner gæsterne virkelig op til solen, der stiger op i øst.

Og set den anden vej – så vælder lyset også bare ind. Det er så fint, og meget koldt 🙂 Men det mærkes alligevel tydeligt, at solen har fået meget mere magt. Og hvor er det dejligt. Jeg tror, vi alle nyder at mærke solens livgivende stråler, når vi bevæger os uden for.

På et tidspunkt besluttede jeg mig for, at der altid skulle være lidt friske blomster i huset, når der kom gæster. Og helst blomster fra haven. Det har knebet denne gang. Så det bliver i stedet vintergækkerne i krukken, der byder velkommen. Nu skal de lige vågne først. Nattens frost har gjort, at de hænger med hovederne, men de skal nok få sig rejst igen 🙂

Nu håber jeg mine første gæster får en dejlig stille weekend i det Sydfynske.

Også god weekend til dig.

Jette