For hver dag der går i januar, bliver dagene lidt længere – det er dejligt. Om eftermiddagen er det tydeligst, nu kan du fint gå en tur omkring klokken 17.00 og stadig orientere dig uden at have lommelygten med. Det går mod lysere tider.

Et andet lyspunkt er her den første lille buket tulipaner. Den lokale lille Brugs i Millinge gør hvad den kan for at løbe rundt – og som noget nyt er den begyndt at lægge tilbud ud på Facebook. I går var det tulipaner, der kunne hentes i butikken. Og det var altså nok til, at så handlede jeg der i stedet for andre steder. 

Tulipaner lige nu er nok ikke helt bæredygtigt og klimavenligt – men her trumfede min glæde ved tulipaner mine principper. Og jeg vil gerne støtte den lokale Brugs, den er vigtig for området. 

Så nu er det sidste gran kommet ud på komposten og ind er der kommet tulipaner 🙂

Et andet lyspunkt er appelsinmarmelade 🙂 En gang om året får jeg lavet mit eget marmelade af økologiske citroner og appelsiner. Og her i januar er de fine til formålet, og resultatet lyser op med den fineste solgule farve. Det er virkelig en fornøjelse at begynde dagen med et stykke brød med hjemmelavet appelsinmarmelade. Glassene er genbrug og i små størrelser. Nu kommer de i køleskabet og kan holde sig et godt stykke tid.

Det handler om at samle lyspunkter i denne tid – i går var det solen der tittede frem. Den er helt væk i dag.

God onsdag.

Jette