Det er en helt almindelig onsdag – uden store planer eller særlige aftaler. Så det blev til en tur rundt udenfor, for at se på efteråret. For det er det blevet. Med smukke farver og nedfaldne blade overalt. Blæsevejret for nogle dage siden ruskede i træerne, så der ligger mange små og store grene rundt om.

Hønsene nyder deres morgentur – imponerende så flittige de er 🙂 Hanen går forrest og har styr på sine høner.

Præstegårdsskoven klarer sig ret godt. Den rummer en del “vild natur” – men det er meget godt. Det kan stadig ses, at jorden har været dyrket som landbrugsjord, for det korn fra sidste års høst, som ikke kom med hjem, det har så spiret i år.

Midt i det hele står en enlig – men meget stor og flot – solsikke. Hvor den kommer fra, vides ikke, men mon ikke en fugl har smidt et solsikkefrø engang 🙂

Alle de nyplantede træer har egentlig fået godt fat. Men det er tydeligt, at det er bedst at plante træer om foråret – ganske som de gode plantefolk også fortalte os. Men timingen passede bare ikke med det store TV2 show sidste år – det løb jo af stabellen i september. Så derfor havde vi også vores skovplanteevent i september.

Men nu et år efter, så er det tydeligt, at de sidste træer, der blev plantet i foråret, de er kommet langt bedre fra start. De er vel næsten dobbelt op på størrelse.

Det bliver spændende at se, hvordan det hele tager sig ud om et år – så er der givetvis sket meget. 

Sådan en onsdag i oktober – den er fyldt med farveindtryk og skiftende vejrlig. Jeg håber på, at der også er vejr til endnu en tur ud i det fri 🙂

God onsdag.

Jette