Radisser er en sjov lille grøntsag. Lidt overset måske, men den gør nu heller ikke meget væsen af sig. Jeg mindes som barn at have sået radisser i haven, men de blev mest spist op af orm, så forsvandt fornøjelsen lidt ved det 🙂

Men nu var der et bundt radisser i posen To Good To Go, så de skulle jo helst bruges til noget. Og Ole serverede for noget tid siden en pizza med radisser – det blev så afprøvet i mit køkken i går. Det er en super enkel pizza, men den smager ret så fint 🙂

Pizza med radisser (1 pers)

Pizzadej af 1½ dl. vand

1 kartoffel

1 bundt radisser

2 tsk. olivenolie

50 gr. revet ost

salt (gerne røget) og peber

Kartoflen skæres i meget tynde skiver. Radisserne halveres og vendes med olivenolien sammen med et nip salt og lidt peber.

Rul dejen ud og læg den på bagepapir på en plade. Fordel osten og dernæst kartoffelskiverne – de skal ligge i et enkelt lag. Fordel så til sidst radisserne og dryp med det sidste olie. Krydr med salt og peber. Jeg brugte mit lækre røgede salt – det gav lidt ekstra smag.

Bag pizzaen ved 225 grader ca. 15 minutter.

Og så er der ellers bare mad. Lækkert og sommerligt. Jeg spiste det uden kniv og gaffel, så det er virkelig hyggemad 🙂

God torsdag.

Jette