Min grøntsagsskuffe var tom – der lå en halv agurk og nogle få grønne bønner – så det var tid til at få fyldt op. Og da der kun er mig i huset her i ugen, så valgte jeg at købe en To Good To Go pose, og så lade dens indhold bestemme noget om, hvad der skulle laves af mad. For det er aldrig til at vide, hvad posen indeholder.

Denne er købt i Netto – og det var en fyldt pose, og den vejede godt til. Det viste sig, at der var ret mange kartofler og en stor vandmelon nede i posen. Det forklarede vægten 🙂

Når en To Good To Go pakkes ud, så handler det også om at finde inspiration til, hvad alle disse grøntsager nu kan bruges til. Det gode ved denne pose er, at en del af grøntsagerne kan holde sig i længere tid. Så i første omgang kom porrer og rødløg ud i garagen – til senere brug.

Her ser du, hvad aftensmaden i går bestod af – alt sammen med grøntsager fra posen – og så suppleret med lidt fra køleskabet. Der er mere end jeg kunne spise, så frokosten er også klar i dag 🙂

Den store vandmelon var fin og havde små kerner. Jeg er ikke den helt store fan af vandmeloner, og køber dem sjældent selv, men nu var den her – og så blev en god del af den brugt i en klassisk vandmelonsalat.

Jeg fandt opskriften hos Arla, den er nem og lige til og smager virkelig dejligt.

Kartoffelfadet er også meget lige til. De kogte kartofler moses let, drysses med salt, peber og lidt tørret chili. Revet ost drysses over og til sidst hældes lidt olivenolie over, og det hele varmes igennem ved 225 grader i ovnen et kvarters tid.

Og endelig lavede jeg pesto. Jeg kunne også have lavet denne pastaret, men det må blive en anden gang. Jeg brugte pestoen i en grillet wrap.

En tortilla smøres med pesto og drysses med revet ost inden en ny tortilla lægges oven på. Presses let sammen og steges på panden ved god varme eller grilles i en toaster. Skæres ud i trekanter.

Det er virkelig en let og lækker ret, eller måske snarere en snack. For den vil også gøre sig godt som en lille appetizer med et glas kølig hvidvin til 🙂

Jeg blev godt mæt – og har grøntsager til resten af ugen – alt sammen købt for 29 kr. Hvis man ikke lige står og skal have en bestemt grøntsag, så er der meget godt gemt i sådan en pose To Good To Go.

God onsdag.

Jette