I år bliver der jo holdt masser af sommerferier her i Danmark – også min. Det har nu hele tiden været meningen, men derfor kan jeg jo godt ligge mig i slipstrømmen af trenden 🙂

Vi skal på cykelferie ligesom sidste år. Både Ole og jeg syntes, det var en god måde at opleve noget sammen på. At være aktiv og i langsomt tempo opleve landet, vi cyklede igennem. Og undervejs kunne stoppe op og se, hvad der nu lige var af seværdigheder i det område. Vi fik sidste år blandt andet besøgt både Tambours have og Blåvandshuk fyr

Jeg har en gammel cykel – helt hvor gammel fortaber sig i tågerne, men ca. 15 år, tror jeg. Så den har gjort det godt. Men nu var tiden kommet til at en ny skulle i garagen. Ole cykler meget mere end jeg, så det er ham, der har lavet researchen, og jeg har nikket ja til forslagene. I lørdags fandt vi så en super god Kildemoes cykel, som straks kom med hjem. Ja, hvor god den er, det ved jeg faktisk ikke helt endnu, det er kun blevet til få meter på den nye cykel, men senere i dag, skal den på sin første tur til Middelfart 🙂

Cyklen er i øvrigt også opgraderet med hensyn til gear – nu har jeg syv gear i modsætning til den gamle cykel med tre gear.

Det er en sprit ny cykel – jeg har lige kortvarigt overvejet, om jeg burde have købt en cykel på Den blå Avis. Men nej, jeg havde lyst til en helt ny cykel, og synes det er i orden, når den gamle er så brugt, som den er. Nu vil jeg hver gang jeg tager den nye cykel ud af garagen glæde mig over at være godt kørende. Så er det kun op til mig, hvordan kondien skal være 🙂

På en fin mandag.

Jette