Jeg har gang i et projekt, der hedder “Tøm fryser” 🙂 Det har faktisk stået på ret så længe, og jeg synes ikke, det tynder særligt ud i den store kummefryser, der står i kælderen. Den har været fyldt længe, så bare det, at få en pose boller lagt i fryseren har krævet sin kvinde – der skulle først laves plads. Men nu skal det til at være slut. Jeg vil have luft i fryseren 🙂 Og der er da også kommet små lommer, hvor der ikke lige ligger en pose bønner, en rest af noget aftensmad eller et brød eller en kage.

Senere i dag har jeg aktivitets udvalgsmøde her i præstegården – og der passer lidt kaffe og kage sig fint. Men i stedet for at bage en ny kage, så gik jeg på jagt i fryseren og fandt kagerester – gemt til formålet – til at lave romkugler af. Så nu er der lavet fine små romkugler, som faktisk smager ret så fint 🙂

Det er brownierester, lagkagebunde, mazarinkanter og lignende, som jeg har samlet og gemt i fryseren. Når de så først bliver blandet med god syltetøj, nødder og chokolade, så fungerer det meget godt.

Ved gennemsøgningen af fryseren mødte jeg også flere poser med æblejuice.

Forrige efterår lavede Ole og jeg masser af most, og det hele er åbenbart ikke drukket endnu 🙂 Så nu nyder jeg et glas – og det smager så friskt og godt af æbler.

Mit indlæg om det spændende foredrag, lader lidt vente på sig – der skal lige skrives en prædiken først 🙂 så det vil jeg give mig i kast med.

God tirsdag.

Jette