Nytårsfortsætter laver jeg ikke. Men tanker omkring et årsskifte og et nyt årti – det er på sin plads. Sidste år skrev jeg også lidt om, hvad jeg ville i 2019 – og så må jeg nok indrømme, at jeg glemte det lidt 🙂 Men jo så fint nok, lige at genlæse det nu.

Lækre cookies

For 2020 har jeg tænkt over følgende fem ting, som jeg vil – så meget som det nu bliver til:

1) Forsøge at åbne nye døre. Det er et udtryk Fyns biskop fortalte om i sine nytårstanker – og jeg synes det er så fint. At ville forsøge at gøre noget, man ikke plejer at gøre. For eksempel være åben for nye venskaber, måske invitere mennesker på kaffe, som man ikke plejer at invitere. Deltage i events jeg ikke før har prøvet eller noget helt fjerde.

2) Beholde det bæredygtige fokus. Jeg er stadig optaget af Zero Waste konceptet – og er slet ikke i mål. Men synes det er lidt spændende at sortere affald, sende til genbrug, og ikke tage noget med hjem, som jeg ikke har brug for. Har for ganske nylig fået afmeldt de reklamer jeg alligevel ikke fik læst.

3) Bruge mine hænder mere 🙂 Det gør jeg jo allerede, bare ved at sidde og skrive – men du ved, sådan helt konkret lave noget, hvor der kommer et fysisk produkt ud af det. Dyrke flere kartofler, strikke og hækle – og andet i den retning.

4) Rydde op. Helt bogstaveligt få set præstegårdens store indhold af alt muligt igennem, og set på, hvad har jeg brug for, hvad er jeg glad for og hvad vil jeg gerne gemme. Og der er nok at tage fat på.

5) Lære noget mere. Ind imellem glemmer jeg, hvor dejligt det er at få noget nyt at vide. At få ny viden og lære noget nyt. Min svigerinde og jeg har faktisk allerede meldt os til en workshop her i januar – i strik, og noget med farvesammensætning. Det bliver så interessant. Men måske også komme på et salatkursus eller et bagekursus – eller noget helt andet.

Ny flyverdragt – en dejlig julegave 🙂

Alle fem punkter handler om mig – og noget jeg tror, er godt for mig. Men vigtigst er dog min familie – den bringer altid glæde og godt selskab med sig. Men med voksne børn og en mand, der bor et andet sted end mig – så er der også tid til andre ting 🙂

Gad vide, om du også gør dig tanker om det nye år – noget du vil gøre mere eller arbejde mere med? Del gerne, hvis du har lyst 🙂

2020 – et godt nyt år ligger foran os.

Jette