Jeg har før skrevet om, at det – midt i alt det andet der foregår i december – er godt at gå til en julekoncert. Det er bare så fint at side og lytte og lade ord og toner synke ind.

I aftes var der koncert i Gamborg kirke – og det var en rigtig god oplevelse.

Det var et lokalt kor, der sang. 10 super dygtige kvinder fra lokalområdet sang et varieret program – lige fra Dejlig er jorden til ShuBiDuas julesang. Koret sprudlede af sangglæde og den dygtige dirigent bandt det hele sammen på sin egen uhøjtidelige måde. Men ingen var i tvivl om, at de alle var dygtige sangere, som bare nød at dele dejlige sange med alle os, der lyttede med.

Traditionen tro, var menighedsrådet vært i forsamlingshuset, hvor der blev serveret æbleskiver. Det blev en hyggelig stund med god snak.

Jeg nåede også at strikke lidt i går 🙂 måske du husker at jeg købte garn og tænkte, at det skulle sættes i gang i juledagene. Men der er blevet slået masker op og strikket noget – for sådan noget nyt garn og et nyt projekt, det er bare så spændende at gå i gang med 🙂 Også selv om der venter nok af opgaver her foran computeren.

Om lidt bevæger jeg mig uden for – jeg skal stå for juleafslutningen i Torsdagsklubben. Så der skal også synges – både om Lucia og Juletræet med sin pynt – og der skal læses lidt historie. En helt igennem hyggelig eftermiddag 🙂

God torsdag.

Jette