Jeg er kommet lidt sent i gang med brunkagerne – men i dag blev første portion bagt. Og der ligger mere dej i køleskabet 🙂

Og hele huset dufter så dejligt af varme krydderier, og kagerne smager dejligt. Jeg har brugt samme opskrift i mange år – og igen i år. Blot blev den syltede appelsinskal skiftet ud med sukat, for det var det, der var i skabet 🙂

Jeg lavede dejen i aftes, kølede den af og kom den så i fryseren. Jeg tog den op lidt før, dejen skulle skæres i skiver – og det var dejlig let at skære dejen ud. Skiverne blev ikke helt samme tykkelse, men pyt, både de tykke og tynde skal nok blive spist.

Mine brunkager får aldrig en fin og firkantet facon – de når at ændre form i ovnen – men heldigvis betyder det ikke noget for smagen. De smager bare af en mere 🙂

Nu er de første julesmåkager kommet i dåsen. Så mangler jeg pebernødderne – dem glæder jeg mig også til at få bagt. Det er virkelig en af mine yndlingssmåkager til jul. Jeg er ikke så vild med store poser af købte pebernødder – de er lidt kedelige. Men enhver form for hjemmebagte pebernødder – Ja, tak 🙂

God torsdag.

Jette