December er fyldt med hyggelige ting at gøre 🙂 Jeg tager lidt af gangen, så bliver det noget mere overskueligt, og er der noget, jeg ikke får gjort, ja så blev det bare sådan i år. Men indtil videre går det meget godt 🙂

Jeg var nede i kirken i går og fik sat julekrybben op. Det er efterhånden blevet min opgave at placere figurerne, krybben og Jesusbarnet. En lille hyggelig opgave. Graverne har gjort at det store arbejde med at få bordet stillet op og trukket strøm osv. Så det er lige til at gå til – og få alle dyr og mennesker sat på plads, så de kigger den rigtige vej. Nemlig mod barnet i krybben.

Kameler og de vise mænd er også på vej 🙂 Alle figurerne er lavet af en gammel kirkesanger ved kirken, og træet er til dels her fra sognet. Så der knytter sig noget historie til de fine udskæringer og materialet. Og sikke mange timers arbejde, der ligger gemt i hver enkelt figur. Så vi kan kun være glade og taknemmelige for, at nogen ville lave et sådant krybbespil til kirken.

I dag fik jeg bagt de sidste brunkager – og så en portion pebernødder. Billedet snyder lidt, for de blev faktisk lidt for bagte. Så jeg overvejer, om ikke der skal laves en ny portion 🙂 Pebernødder er en af favoritsmåkagerne – og så skal de da helst smage godt!

Weekenden byder på et julemarked – det glæder jeg mig til, og der skal nok komme lidt om det i næste uge.

Må du få en dejlig adventsweekend.

Jette