Den nye skov bag ved præstegården er stadig i sin vorden. De første 1500 træer, der blev plantet ved skoveventen, har ikke fået følgeskab af de sidste træer – men nu er de til gengæld blevet hegnet ind.

I denne uge er der blevet gået, banket pæle i og sat tråd fast. Så nu skulle rådyrene blive udenfor. Det er i hvert fald meningen, og også nødvendigt når de nye små træer kommer. De er nemlig guf for rådyr.

Men jeg kan ikke lade være med at synes, at det også er lidt synd, at rådyrene nu ikke længere frit kan gå på præstemarken – for det har de jo gjort hidtil. Men forhåbentlig kan hegnet pilles ned om nogle år, så også rådyr og alle andre dyr kan få stor glæde af skoven.

Marken en november mørk formiddag. Vandet er ved at synke, men marken er endnu for våd til at den kan pløjes og harves. Så stubbene står der endnu.

Der skal også etableres låger, så maskiner og mennesker kan komme ind i skoven. Indtil videre er det denne interimistiske løsning, der er valgt 🙂

Og et blik langs med præstegårdshaven – nu er der adskilt mellem mark og have. Det er lidt underligt, for det er jo ikke fordi jeg sådan normalt har gået rundt på marken – men at det nu er blevet hegnet ind og vanskeligt at komme over hegnet – det er mærkeligt 🙂

Men det skal nok blive godt – om nogle år. Vi er mange der glæder os.

God torsdag.

Jette