Udenfor er det mørkt og vådt – ikke specielt koldt – men alligevel er det meget efterårsagtigt. Jeg gik ud for at finde små fredagsglimt – og det gik fint, lige indtil at den meget mørke sky over mit hovede åbnede sig og store dråber faldt på jorden. Stubmarken blev bare våd og mudret endnu en gang.

Jeg ville ud og se, om jeg kunne finde mit lille træ. Det lykkedes, men det tog tid, for de gule pinde var i mellemtiden blevet grå og godt beskidte af jord. Men navnet stod der endnu 🙂 og træet ser ud til at klare sig.

Og så er der jo hønsene 🙂 Dem har jeg meget sjov af – lige pt. ved jeg kun hvor en af dem lægger æg – så jeg spejder langt efter de sidste æg. Men mon ikke det lykkes en dag at spotte, hvor de har gemt dem 🙂

Og i baghaven i det ene højbed står nu en meget fin blomst. Den har stået der siden sidste år, og ikke gjort meget væsen af sig, men nu, hvor alt andet takker af, så blomstrer den. Det er da ret fint 🙂 Farven er mere lilla i virkeligheden.

Og endelig har jeg skrevet indkøbsseddel til Ole – han er helt med på den grønne frokost, men vil helst have ansvaret for indkøb 🙂 Så nu er han sendt i byen med en grøn dosmerseddel, hvilket han nu nok skal klare. Det bliver så spændende at lave falafler og kartoffelsalat, quinoasalat og en avocadomad med smilende silkehønseæg. Lyder det ikke godt 🙂

Må du få en dejlig weekend – jeg fortsætter nede i kirken 🙂

Jette