I næste uge har vi en virkelig fin koncert i Kauslunde kirke – Kaare Norge lægger vejen forbi i forbindelse med hans 30 års jubilæumsturné.

Det kan kun blive en flot, stemningsfuld og meget musikalsk aften.

Jeg er også i færd med at arrangere julekoncerter til december måned – musik spiller i det hele taget en del i det kirkelige univers herude 🙂 Men det er også skønt at kunne samles i kirkens rene rum, læne sig tilbage og lytte til den fineste musik. Vi har haft besøg af mange forskellige – lige fra Zenobia til Michala Petri

På nettet læste jeg i dag om Alsang 2020 – et projekt, som handler om at få rigtig mange til at synge sammen. Det er begyndt, men det kulminerer i dagene omkring den 4. maj 2020 – 75 år efter befrielsen i 1945. En så fin anledning til at lave sammenkomster, hvor man synger sammen – i stil med alsangen under 2. verdenskrig. Jeg tænker, at min gudstjeneste 3. maj næste år må blive en alsangs-gudstjeneste 🙂

I denne uge har jeg også fået invitationen til at deltage i det store Nytårskoncertkor i Middelfart. Jeg har været med de sidste to år, og det har hver gang været en oplevelse. I år får koret ny dirigent – det i sig selv er spændende. For der er ikke to korledere, der arbejder ens. Så jeg glæder mig allerede, velvidende, at det kommer til at tage en del tid og noget øvearbejde at få lært de forskellige sange 🙂

God torsdag

Jette