Mandag morgen – det er mørkt og meget blæsende. Men alligevel stille, en dejlig weekend er tilendebragt, og jeg tænker tilbage og glæder mig. Det har været en dejlig fri-weekend.

Men også en weekend uden mange billeder, derfor den lidt kryptiske overskrift. Jeg nyder egentlig bare at opleve og være til stede – men ved også godt, at når noget skal genfortælles eller beskrives, så er et billede bare nummer et 🙂

Så her er tre glimt fra min gode weekend.

Den begyndte i Århus. Jeg fik brugt mit årskort til Aros og havde Peter med. Det viste sig, at han havde været der flere gange i det seneste år sammen med en studiekammerat, så det var mest ham, der viste rundt 🙂 Det var lidt sjovt, og så blev der talt om citater på de buede vægge, set en udstilling om “far from home” og endelig gik vi rundt i regnbuecirklen. Jeg er imponeret over, hvem der dog får idéer til den slags bygninger, finurligt og anderledes og med en skøn stemning. Frokosten blev spist i Orangeriet – dejlig mad til meget fornuftig pris.

Min søster og svoger var med i sommerhus. Det var en hyggelig måde at være sammen på, og jo anderledes end når vi mødes i vores almindelige hjem. Jeg har en aktiv søster, som gerne har gang i et eller andet – denne gang var det geocaching, hun havde kastet sig over. Så på en tur til vandet ledte hun intenst efter en lille godt gemt post. Hun fandt den, og den er ikke langt fra hvor hun står på billedet 🙂

Jeg har også spist æblekage 🙂 Igen. Men det er altså bare en god opfindelse. Den helt klassiske, og dog lidt anderledes her – den er glutenfri. Det dejligste crumble, bagt i ovnen og smuldret og blandet med æblemos, lidt hakket chokolade og flødeskum 🙂 Opskriften kommer i morgen.

En dejlig weekend uden mange billeder, men med masser af gode timer og snakke gemt i erindringen.

Nu er det mandag – og jeg har ikke ferie, det har mine nabokollegaer, så der er nok at gå i gang med denne uge.

God mandag.

Jette