Jeg har fri i denne weekend – det bliver dejligt. Og tiden bliver brugt i Ă…rhus, Hejnsvig og sommerhuset. Det kan da kun blive godt 🙂 Hvis det sĂĄ lige ville holde op med at regne sĂĄ meget 🙂

Men inden skal jeg have sendt min første bestilling ud af huset. Tre smĂĄ hæklede net er blevet pakket i en kasse og afleveres snart til PostNord.

Det er sĂĄ rart, at nogen kan fĂĄ glæde af de smĂĄ net, nu vil jeg fortsætte med at hækle nogle flere i forskellige farver – alt efter hvad gemmerne rummer.

Senere gĂĄr turen til Ă…rhus. Her skal jeg endelig en tur pĂĄ Aros igen. Jeg købte jo ĂĄrskort for noget tid siden, og det er indtil nu kun blevet opbevaret i min pung 🙂 Men nu skal det luftes.

I morgen gĂĄr turen i sommerhus! Igen, og hvor dejligt. Min søster og svoger kommer pĂĄ besøg – og overnatter, sĂĄ er der tid til bĂĄde at snakke, gĂĄ en tur og fĂĄ spist noget lækker grøn mad.

Jeg har bagt glutenfri cookies til aftenkaffen. Jeg brugte denne opskrift, men med andet fyld.

Cookies med chokolade og hasselnødder (ca. 12 stk)

50 gr. smør

75 gr. rørsukker

25 gr. farin

1 lille æg

75 gr. havregryn

25 gr. mandelmel

50 gr. rismel

½ tsk. bagepulver

30 gr. grofthakket mørk chokolade

25 gr. grofthakkede hasselnødder

Kom rørsukker, farin og smør i en skål og pisk det godt sammen. Tilsæt æg og pisk igen. Findel havregryn på minihakker og vend havremelet i skålen, sammen med alle de øvrige ingredienser. Bland det hele godt sammen, dejen hænger ikke rigtig sammen, men samles, når den sættes i små flade kugler på en plade beklædt med bagepapir.

Bages ved 175 grader ca. 12 minutter, og køler af på pladen.

Cookies gĂĄr man aldrig helt fejl i byen af – og disse glutenfri cookies er ingen undtagelse 🙂

Nu vender jeg næsen mod nord, siden vest og senere syd – det bliver da godt 🙂

God weekend.

Jette