Så fik jeg fejret min fødselsdag – i går. Og hvor blev det en dejlig dag, som gik meget hurtigt.

At have fødselsdag den 9. april betyder, at offentlige steder flager på halv stang indtil middag, hvorefter flaget hejses på hel stang. Alt sammen til minde om den dag, Danmark blev besat i 1940. Længe før min tid, men det er godt at holde fast i den slags historiske dage.

Men i præstegårdshaven blev flaget dog sat til tops fra morgenstunden 🙂 En hyggelig tradition – at vi hejser flaget, når nogen i familien har fødselsdag.

Min dag bød på en lynvisit i Århus – og frokost ved åen. Jeg nød det 🙂 Sådan lige at fornemme storbyen, det holder jeg meget af.

Og så fik jeg købt mig et årskort til Aros. Så nu kan jeg komme der, lige så meget jeg har lyst til det næste år. Jeg har aldrig haft årskort før, så jeg ser spændt på, om jeg får det brugt. Det tror jeg – og jeg kan tage en person med. Så er det jo lige spørgsmålet om, hvem der synes, det er interessant 🙂

I aftes var familien og min kære nabo til aftensmad. Grøn aftensmad. Det gik så fint, og det var dejligt at være sammen og få snakket om stort og småt.

Kagen til kaffen var egentlig ret traditionel – eller ligner noget, jeg har lavet før. Men moussen var stivnet med agar-agar – noget jeg ikke er helt dus med. Men det gik nu okay – moussen blev, hvor den skulle, og smagen var fin og frisk. Fyldt med jordbær fra fryseren 🙂

Der kommer en opskrift på kagen i morgen.

Nu vil jeg nyde en rolig dag, og tænke tilbage på en dejlig dag i går. At blive 58 år, var helt som det skulle være.

God onsdag.

Jette