Om få dage skal min ældste datter giftes 🙂 Og det er naturligvis en stor begivnede. Brylluppet skal ikke være så stort, men der skal dog være både bryllupskage og macarons – og jeg har fået lov til at bage de sidste og lave ene bryllupskage.

Kagen er jeg ikke så bekymret for, det skal være en cheesecake a la denne. Men macarons – ih, hvor kan de drille. Jeg fik ellers øvelsen, da jeg selv blev gift for små tre år siden, da lavede jeg virkelig mange.

Men i går, så ville de slet ikke det, de skulle. Jo de hævede og fik fødder, og blev ok i farven – men overfladen er grov og ujævn. Måske synes jeg, det er værre end det er – men når de nu kan blive helt fine og glatte ….

Så jeg forsøger igen i dag. Og håber at øvelse gør mester.

Cheesecaken er med hvid chokolade og stivnet med agar agar. Jeg har købt chokoladen i Lidl, og er faktisk lidt imponeret over, at deres billigste variant samtidig er Fairtrade mærket. Det vil sige, en garanti for, at der er ordnede forhold for dem, der producerer chokoladen og de får ordenlige priser for deres varer.

Jeg vil gå i køkkenet – men skal dog også lige have tænkt lidt tanker om den forestående højtid – pinse.

God tirsdag.

Jette