I morgen skal jeg på forlænget weekendtur med familien. Det bliver så hyggeligt.

Det er Trine, der fylder 30 år på mandag, og det har hun for længe siden proklameret, at det vil hun gerne fejre i Paris. Det er da heller ikke det værste sted at holde sin fødselsdag, vil jeg mene 🙂

Så nu er der arrangeret pasning af hunde og høns – pas, penge og papir er ved at være på plads, så nu er det bare at glæde sig. Og det gør jeg 🙂 Jeg skal blandt andet “indløse” et gavekort fra min fødselsdag: Kaffe og kage på en café i Paris. Lyder det ikke dejligt 🙂 ?

Pigerne og jeg har været i Paris for nogle år siden.. Meget er sket siden da, så det bliver spændende at skulle derned igen.

Jeg har her, inden vi skulle afsted, givet mig selv den udfordring, at køleskabet skal være tømt. Og dermed har jeg heller ikke handlet ind den sidste uges tid. Heldigvis har jeg spist ude et par aftner, men ellers er det faktisk lykkedes både at få mad og samtidig efterlade et tomt køleskab.

I ugen her er der blevet lavet min yndlings pastasalat med flotte silkehønseæg og krydret hummus.

Og der er blevet bagt “reste”boller. Som også mest er “mor-boller” – fyldt med figner, rosiner og frø og alskens korn 🙂 Bare en af disse boller til morgenmad, så er du ret godt gående 🙂

Nu vil jeg ønske dig en skøn weekend i maj.

Jette