What’s not to like? 🙂 Det er da en dejlig dag at gå i møde.

“Hvad var det dig der skete?

Mit vinterfrosne hjertes kvarst

må smeltes ved at se det

den første dag i marts.

Hvad gennembrød den sorte jord

og gav den med sit søblå flor

et stænk af himlens tone?

Den lille anemone

jeg planted der i fjor.” (Kaj Munk 1943) Jeg har ikke nogen blå anemone, som jeg har planted om. Men sangen her om den blå anemone er bare en dejlig forårssang, med fine naturbilleder – og en skøn melodi.

Forår – det har sin egen spænding og forventning i sig. I min lille familie har 5 ud af 6 fødselsdag i forårsmånederne 🙂

Haven begynder at indbyde til at være ude i den.

Ikke at det er de store ting jeg gør i den – men klipper brombær ned, det er altid en god beskæftigelse – det bliver så synligt, hvad man får lavet 🙂

Fredag – er i dag ensbetydnede med avislæsning, formiddagskaffe og forberedelse af lækker vegetarisk aftensmad til familien.

Friweekend bliver med arbejde – i roligt tempo. Arbejde, jeg normalt ikke laver. Der skal nemlig males, eller rettere smøres linolie/tjære på nogle gamle spær, som senere på foråret skal bruges som strør under en lille ny terrasse ved sommerhuset.

Spærene kommer fra Oles gamle maskinhus, som blev pillet ned sidste år. Da de kom ned på jorden, viste det sig, at spærene var fine og tørre og sagtens kunne leve videre et andet sted. Og det sted bliver altså på Sydfyn, som understøtning til en terrasse mod øst.

Jeg glæder mig allerede til at kunne side der og drikke morgenkaffe 🙂 Men der er noget vej endnu, men terrassebrædderne er indkøbt, så jeg – eller nok rettere – Ole, venter på lidt mere varme i luften, før arbejdet med at skabe denne skønne plet, går i gang.

Men nu er det forår – hvilken dejlig tid.

Rigtig god weekend til dig.

Jette