Det har været en dejlig weekend – med masser af hygge indendøre. Det indbød vejret til. Hvorimod der lige nu er dejlig sol og blå himmel uden for mit vindue – vejr til at komme ud i 🙂

Men udover gæster i weekenden, så fik jeg også afsluttet et strikke projekt, der har løbet hen over det meste af efterår og vinter. Men det har været hyggeligt, og noget dejligt garn at strikke med, så tiden i selskab med pinde og garn har været god.

Det var optrævlingsgarn! Altså noget jeg har brugt en gang, men det projekt ville jeg aldrig komme til at bruge – men farverne syntes jeg godt om, så derfor blev blusen trævlet op, og så har jeg strikket en dejlig og varm cardigan i stedet for.

Den fik syet knapper i forleden – knapper jeg havde i gemmerne, og som du ser, ikke er ens, men det giver lidt liv til trøjen 🙂 Den mangler også at blive vasket let og tørret i udstrakt tilstand, så garnet ligesom kan falde på plads. Men jeg skulle jo lige prøve den 🙂 og den er virkelig lun og vamset, og den kommer helt sikkert i brug.

Jeg er lidt vild med de lange manchetter, som gør at trøjen bliver hvor den skal på armen. Ikke noget med at glide ud over håndleddet.

Hvis du som jeg godt kan li’ at strikke, så opdagede jeg forleden, at der er noget, der hedder strikke podcast! Liselotte Weller gav på sin blog eksempler på podcast, hvor der er strikkeglade kvinder, der fortæller om garn og strik. Det er faktisk lidt sjovt at lytte til – og blive inspireret af. Så måske det var en idé at lytte til sådan et afsnit, næste gang du sidder og strikker i sofaen. Jeg skal i hvert fald lytte til et par stykker mere 🙂

På en smuk mandag.

Jette