Duften af kanel

Jeg har flere gange stødt på en onsdagssnegl – altså en god og stor kanelsnegl 🙂 Der er også blevet brugt kanel her i huset i dag – men som ingrediens i et Monkeybread.

Dette underlige fænomen, små boller, der er rullet i kanelsmør og lagt tæt i en form og så bagt. Måske tanken er, at så snupper man lige en lille bolle med på vejen.

Hele præstegården dufter af kanel lige nu – min søde rengøringsdame kom og spurgte, hvad jeg nu havde gang i, for hun var slet ikke i tvivl om, at det blev bagt igen 🙂

Det er ret let at bage sådan et brød til kaffen – også lettere end kanelsnegle, der både skal rulles ud og rulles sammen og skæres i skiver. Her er det hele i en form og kanelsmørret bliver, hvor det skal – i formen og rundt om de små boller.

På en lidt grå onsdag i februar, så kan det være godt med et bageprojekt – og her får du noget lækkert at sætte tænderne i 🙂

God onsdag.

Jette

Forrige indlæg

En lille bitte vinterferie – en overnatning

Næste indlæg

Planlægning af kirkevandring

2 Kommentarer

  1. A + K = ♥

    Det ser godt nok godt ud 😀 Min mor bagte også kanelbrød, da vi var børn hvor man rullede dej ud, med smør/kanelremonce i en stor firkant, rullede sammen og bagte det i en franskbrødsform (:

    – A

  2. Jette Holm Rosendal

    Det lyder også som en god måde at samle det hele på 🙂 kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal