Turen går til Englehuset

Hvert år er menighedsråd, personale og ægtefæller på studietur. Det er i morgen, at vi skal afsted. Desværre bliver vi ikke så mange i år – forskellige omstændigheder spiller ind – men os, der skal af sted, får helt sikkert en fin dag.

Turen går blandt andet til Englehuset. Jeg har ikke været der før, så det er jeg lidt spændt på at se og høre om. Så vidt jeg ved, er det fru Engelbrecht, der har samlet massevis af engle.

Jeg kigger mig lidt omkring – og ser, at jeg har da også et par stykker stående eller svævende her i præstegården. Og en med en brækket vinge – den faldt ned fra computeren 🙂

Turen går også forbi Ansager kirke – den har jeg heller ikke besøgt før. Det er altid interessant at se, hvordan andre kirke er indrettet. Selv om man tænker, at de næsten er ens i formen, så er der alligevel en utrolig forskel mellem kirker og deres små finurlige detaljer.

Og så venter en weekend – igen med masser af sol. Men nu er det jo også blevet sommer i følge kalenderen 🙂

God fredag.

Jette

Forrige indlæg

Fem ting om mig

Næste indlæg

En tur på Ravnsborg

2 Kommentarer

  1. Karen

    Det må lige være et sted for mig at besøge, det Englehus. Jeg har en hel himmelsk hærskare fordelt rundt omkring. Der er noget med engle, der bare gør, at de må med hjem til os 🙂
    Kh, Karen

  2. Jette Holm Rosendal

    Ja, jeg tror du vil føle dig hjemme der 🙂 der var virkelig engle overalt – malede, skulpturer og skrevet med ord. Men jeg har det lidt som dig, engle er gode at have rundt om en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal