Den 23. juni er naturligvis Sankt Hans aften – og den blev i år for de fleste jo lidt anderledes. Med små bål, ingen bål eller et helt almindeligt bål.

Jeg skrev sidste år omkring Sankt Hans, at jeg håbede, vi kunne fejre det i sommerhuset i år. Det kunne vi også fint. Huset er for længst taget i brug, og jeg nyder at være der. Men så var der lige vejret, der drillede.

Grenaffald og hækafklip var ellers blevet samlet til bål ved vandet, der var sat opslag i montren og invitationen til fælles bålsang havde bredt sig. Vi mødtes og sang af hjertens lyst, men bålet forblev utændt. Det blæste for meget til, at det ville være forsvarligt at tænde ild.

Men til næste år 🙂 … så prøver vi igen.

Men derudover er datoen lidt en mærkedag i sommerhusets historie. På denne tid for tre år siden tog jeg for første gang på besøg på grunden – og fandt ud af, at her ville jeg gerne bygge.

Året efter kom byggetilladelsen og året efter – var byggeriet næsten afsluttet.

Og i år, ser det hele sådant ud – der er da sket en hel del på de år 🙂

Det nye græs er så småt begyndt at spire, det bliver virkelig dejligt, når der er en rigtig græsplæne at kunne gå på. Det tørre vejr har været hård ved blomster og buske – men ribsbusken har klaret det godt, og står med røde ribs 🙂

Mens jeg venter på lidt sommer 🙂

God mandag.

Jette