Det udtryk bruges om tiden her hen over sommeren, hvor der ikke er det store at skrive om – hverken på den politiske scene, eller ude i verden eller i egen lille andedam.

Der er også forholdsvis stille i blogverdenen, små indlæg om hyggelige emner. Fint at læse i sommervarmen. Men de helt store DIY eller smukke kagekreationer eller krævende arrangementer, dem er der lidt længere imellem 🙂

En solsikke stråler om kap med solen

Også her hos mig 🙂 Jeg nyder sommeren – i den grad. Skønt at have et arbejde med hjemmearbejdsplads, og det er bare en stille tid nu, hvor konfirmander, møder og mennesker går på ferie. Der er tid til at læse, rydde en anelse op og nyde haven og solen. Og holde øje med hønsene!

Lille jydepotte – til et fyrfadslys 🙂

turen med menighedsrådene fik jeg købt en lille souvenir – en Jydepotte. En helt særlig lergryde, formet i hænderne og med tre små fødder, og brændt i en mile. Jydepotterne havde deres storhedstid for et par hundrede år siden. De blev især lavet i midtjylland – “på de magre hedejorde med hede og lyng så langt øjet rakte, tog potte-husfliden fart …” som det beskrives. De blev en vigtig ekstra indtægtskilde til fattige familier.

Nybagte boller

Uanset, hvor varmt det er, så bliver der ind imellem bagt boller. En lille portion kræver ikke så meget æltning, og så kan jeg altid spise nybagt brød – sommer eller vinter 🙂

En ny bog 🙂

Og så blev der købt en ny bog – lidt forberedelse til ferie og fritid. “Vandreture i Danmark” – det lyder som en god bog. Jeg skal i sommerhus i ferien, men der bliver helt sikkert tid til også at komme ud og gå og se og opleve.

Smuk rose fra haven

Det er vist et godt rose år 🙂 De dufter og ser fine ud. Meget andet har det tørt efterhånden, men roserne står faktisk flot. Kun til at glædes over.

Agurketid – betyder tid til at komme ned i gear og bare nyde livet 🙂 hvor banalt det end lyder.

God sommer weekend.

Jette