I aftes var jeg igen til kor, og denne gang var det mig, der skulle have kage med. Der er en fin kageordning, og jeg har før haft blandt andet denne kage med. Jeg havde egentlig tænkt mig at lave en lille kage buffet med tre små kager – petit four – men forkølelse og et tungt hoved satte en stopper for det projekt. Jeg vil afprøve idéen en anden gang 🙂

Så det blev den gamle kending – Drømmekage fra Brovst, der kom med. Og den holder! Lækker, svampet og lige til.

Det er faktisk lidt sjovt at tænke på i en tid, hvor der hele tiden bliver udviklet nye opskrifter og bages anderledes kager – at den helt traditionelle bradepandekage så bare stadig er i høj kurs.

Og i går, hvor tankerne ikke snurrede så hurtigt rundt, da blev det til en tur i Jysk efter denne fine dørmåtte. Den passer lige foran sommerhusets indgang – er jeg helt sikker på 🙂 Og Diva har også kigget lidt på den. Men de lidt stride kokosfibre var vist ikke lige noget for hendes små poter 🙂

På en smuk tirsdag.

Jette