Det var slet ikke det, jeg gerne ville skrive om i dag. Men ubudne gæster er virkelig en træls ting og fylder og så er det godt at få lidt luft – ved at skrive.

I går havde jeg for første gang i de 22 år jeg har boet i præstegården ubudne gæster! Men det var foregået så fint, at jeg ikke engang havde opdaget det, før politiet ringede og spurgte, om der havde været nogen inde og om jeg manglede frimærker, smykker og Georg Jensen ting.

Ikke et skab var efterladt åben og ikke en skuffe var væltet ud. Men ikke desto mindre havde en kvinde været huset igennem og samlet ind.

Da politiet ringede, var kvinden i deres varetægt, anholdt og afhørt. Og med alle tyvekosterne på sig. Så jeg skulle blot komme på stationen og genkende det stjålne. En helt surrealistisk oplevelse. Og sikke et administrations arbejde politiet måtte igennem. Jeg kan kun rose deres indsats. Mens jeg lige fordøjer og forliger mig med, at uvedkommende har været indenfor.

En øv oplevelse – men alligevel billigt sluppet.

Håber din dag bliver langt bedre – det gør min nu også. Yngstemanden fylder år, det er da altid værd at fejre.

Jette