Sommerferie :-)

Jeg har glædet mig til at nå hertil. Nu ligger knap tre uger foran mig – uden arbejde, men ikke uden planer 🙂

Måske nok stik imod alle anbefalinger – at ferien handler om at stresse ned og lave ingenting. Det gør det bestemt også. Men alle mine ferieplaner inkluderer kun noget, jeg rigtig gerne vil, og der er også masser af tid til at lave ingenting, til at være, til at læse og til at nyde det sommerhus, der endelig er blevet færdigt.

Tid til at indtage terrassen her 🙂

Og til at fejre, at det er et år siden, jeg blev gift med den dejligste mand 🙂 Det var en skøn dag og jeg nyder livet som gift. Og trives ret godt med det 🙂 Dagen fejres i det Nordjyske – med besøg hos min far og overnatning på et slot. Det kan da kun blive godt!

Ferien byder også på en slags eksamen – selv om jeg havde lovet mig selv, at jeg havde været til eksaminer nok i mit liv 🙂 Det handler om sommerhuset, hvor der skal dokumenteres, hvor meget af det træ, der er brugt, der er FSC certificeret. Og så ender man med at beregne, hvor stor en procentdel af hele træmængden, det er FSC.  Og den håber jeg selvfølgelig bliver forholdsvis høj. Men ved det ikke endnu.

Og kyllingerne trives 🙂 Peter har lovet at passe både hund og høns i ferien, det er dejligt med hjælpsomme børn.

Så nu lukkes der ned for de digitale medier – i hvert fald lidt 🙂 Så på gensyn i august – jeg ønsker dig en dejlig tid.

Jette

Forrige indlæg

Surbrød med kommen

Næste indlæg

Fem fantastiske dage

2 Kommentarer

  1. Lene

    Rigtig god ferie 🙂

  2. Jette Holm Rosendal

    Tusind tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal