Efterhånden er de fleste af de materialer, som byggefirmaet skulle stå for, blevet leveret. Der mangler kun det allersidste.

Men det betyder også, at nu er det mig, der skal til at bestille og købe de stumper og stykker, der nu mangler. Det er en spændende opgave. Men ikke altid ligetil 🙂

Jeg brugte det meste af en formiddag på at finde gulvspånplader, som var lavet af FSC træ.

Et byggemarked kunne i teorien godt skaffe det – men skulle tage et helt parti hjem og det var lidt i overkanten, når jeg kun skulle bruge 5 plader. Så ville de jo brænde inde med resten. Så desværre.

Et andet byggemarked, fundet på nettet, havde også de rette spånplader, men leverede ikke vest for Storebælt!

Men til sidst blev det den lokale XL-Byg i Middelfart, der kom igennem med at finde og kunne levere de omtalte plader. Så godt.

Men en faktura er ikke kun en faktura, når den skal vedlægges som dokumentarion i forbindelse med certificeringen. Det skal det klart fremgå til hvilket formål materialer er indkøbt (Kernehuset), hvem der har leveret det (XL-Byg), hvilken FSC kategori det er og og hvor meget der er.

Og når det hele så er indkøbt og modtaget, så skal det skrives ind i indtil flere skemaer 🙂 Så der er helt styr på hvor, hvad og hvor meget!

Men det er nu sjovt nok. Og indtil videre gået fint. XL-Byg er meget hjælpsomme og interesserede i, at få det hele opgjort og noteret rigtigt.

Så jeg ender nok med at få mit hus FSC certificeret. Det vil være så sejt 🙂

God onsdag.

Jette