Fem fantastiske dage

Sommerferien er godt i gang. Første del var planlagt til at indeholde slots ophold, familie- og vennebesøg og en tur til Danmarks nordligste spids – Grenen og besøg i ikke mindre end tre kirker – og rundt om en tilsandet kirke.

Det har været skønne dage – i glimt ser de sådan ud 🙂

Dronninglund slot – et gammelt slot med masser af stemning, ledsaget af lækker mad i rigelige mængder. Opholdet var en bryllupsgave, og en perfekt måde at fejre et års bryllupsdag på 🙂

Vi havde valgt at overnatte på Bed & Breakfast. Det er virkelig en hyggelig måde at gøre det på, for hvert sted har sin helt egen måde at gøre det på. Der er et klart personligt præg på stedet. Det første sted var i Skagen på Butterly. Inga var den energiske og engagerede værtinde og ved indgangen ventede søde pindsvin og masser af blomster.

 

Den anden Bed & Breakfast var hos Karen i Skivholme.  En rigtig gammel staldbygning var indrettet med hygge og charme og emmede af ro og udsyn til dejlig natur. Vi oplevede det hele i regnvejr 🙂 men skønt var det. Morgenmaden var imponerende med tre slags boller, muffins, ost og hjemmelavet syltetøj. Karen har jeg mødt gennem bloggen, og hvor var det morsomt at møde hende “i virkeligheden”.

Det blev også til besøg i unikke og spændende kirker. Kirker er nu altid et besøg værd! Læg for eksempel mærke til de to meget forskellige altertavler her.

den tilsandede kirke

Skivholme kirke

Them kirke

Og så var der jo Skagen. Et skønt sted. Vi havde det bedste vejr og tid til at nyde vand, museum og lækker mad 🙂

Turen ud til Grenen var lidt som at deltage i en folkevandring, men super hyggeligt.

Og altid fascinerende at stå med et ben i to forskellige have.

Vel tilbage på Fyn skal det hele lige falde på plads. Nu fortsætter ferien med tid i sommerhus – det glæder jeg mig også rigtig meget til.

God weekend.

Jette

Forrige indlæg

Sommerferie :-)

Næste indlæg

Ret klassisk smørkage

1 Kommentarer

  1. Karen

    Som du kan se, er jeg ved at følge op på ugers manglende bloglæsning i dag, hvor jeg holder fri. Tak for linket. Det var så hyggeligt at have besøg af jer.

    Jeg er glad for, at I nåede kirken. Den er da fin, ikke? Jeg er vild med den lyshårede Maria og med gæssene, der hænger ræven. Det er sjovt at se, hvordan tingene fortolkes ud fra datidens viden 🙂
    Knus, Karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal