Jeg bagte samme kage til min fødselsdag. Men nåede ikke at få taget noget billede af den. Det lykkedes i går 🙂

Det er virkelig en lækker kage, ikke særlig svær at lave og pynten kan varieres i et væk, alt efter hvad du lige synes, og hvad årstiden måske byder på.

Glutenfri mazarinkage (8 pers.)

3 silkehønseæg (eller 2 små alm. æg)

115 gr. rørsukker

1½ tsk. vaniljesukker (gerne hjemmelavet)

50 gr. revet/smuldret marcipan

75 gr. mandelmel

40 gr. smeltet smør

1 tsk. bagepulver

Pisk æg, sukker og vaniljesukker let og luftigt. Kom marcipan i og pisk lidt videre inden det smeltede smør piskes i. Sigt bagepulver og vend det i dejen sammen med mandelmelet. Det hele røres godt sammen.

Dejen kommes i en smurt springform (20 cm i diameter), med bagepapir i bunden og kagen bages 20-25 minutter ved 175 grader. Den hæver ret meget op inden den falder lidt ned igen 🙂

Køler af i formen.

Pyntes med flødeskum, creme eller bare nogle fine bær.

Og du har den lækreste kage 🙂

Menighedsrådet, som fik kagen i aftes, var ret godt tilfredse, og det var jo dejligt 🙂

Nu nærmer weekenden sig – den byder på et besøg hos min far, flytning af Peters ting og to gudstjenester søndag. En god og travl weekend.

Må din weekend også blive fyldt med gode ting.

Jette