Jeg skrev før jul om små kransekagetoppe. De var et forsøg, men blev faktisk ganske gode.

Så i går blev der lavet dobbelt portion og nu med pynt og chokolade.

De små kransekagetoppe blev pyntet med disse cocktailbær. Jeg har aldrig set dem før, men Trine fandt dem i Århus.

Og de løfter da kagerne lidt op 🙂 De bagte, afkølede toppe blev dyppet i smeltet chokolade og sat på en plastikpose. Så var de nemme at fjerne derfra, da chokoladen var stivnet.

Jeg skrev forleden om dette med at fryse kransekage. Nu har jeg prøvet. Om det gør den helt store forskel, skal jeg ikke kunne sige. Men der skete i hvert fald ikke noget ved det. Og det er godt at vide, for så kan kagerne jo med fordel laves i forvejen 🙂

Jeg skal for første gang holde nytår i Jylland – det bliver spændende, men også lidt mærkeligt. Gamle traditioner bliver lavet om – men sådan må det være, når et nyt menneske kommer ind i ens liv. Det betyder noget og gør en forskel – på mange forskellige planer. Men aller mest som noget godt, givevende og glædeligt.

I morgen ser jeg i glimt tilbage på 2016 – et usædvanligt begivenhedsrigt år.

God fredag – årets næstsidste dag.

Jette