1. december

Ja, jeg ved godt, at det ikke er den mest sigende overskrift 🙂

Men i dag er det jo 1. december og jeg begyndte dagen med ikke mindre en tre julekalendere inden for rækkevidde 🙂 To af pap, en med pakker – og i eftermiddag julestemning i kirken – det er en god dag 🙂

Man bliver åbenbart ikke for gammel til en pakkekalendere. I mange år har mine søde børn begavet mig med adventsgaver – og jeg har de 4 søndage fået utallige fine, sjove og brugbare ting.

I år ændrede de strategi. Udbuddet af købte gavekalendere er nærmest eksploderet – du kan købe til hunden og katten, øl-elskeren og sminkedukken – der er alle varianter. Trine spurgte mig, hvilken jeg ville have, hvis jeg skulle vælge en – og jeg sagde – uden bagtanke – en kalender med alt godt til bagning 🙂

Nå – den kalender fandtes så ikke lige på nettet. Men det var der råd får – så 1. søndag i advent fik jeg overrakt kurven her.

Og i dag blev den første fine pakke fundet og åbnet 🙂

Selv om jeg synes, jeg faktisk er for gammel til det – så var det nu en hyggelig måde at begynde dagen på.

Ønsker dig en dejlig december.

Jette

Forrige indlæg

Julestemning i kirken 2016

Næste indlæg

Konfekt

2 Kommentarer

  1. Karen

    Arh, Jette. Man bliver da aldrig for gammel til en pakkekalender. Det er jo kærlighed i små, daglige doser 🙂

  2. Jette Holm Rosendal

    Ja – det må jeg give dig ret i 🙂 Og erkender gerne, at det faktisk er lidt sjovt hver dag at se, hvad de nu har fundet på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal