Mine søde børn finder hvert år adventsgaver til mig 🙂 En stor fornøjelse og jeg er meget taknemmelig for den opmærksomhed, der ligger i det.

De får også stadig adventsgaver herfra – for som Peter siger, så bliver man vist aldrig for gammel til adventsgaver 🙂 Så i går blev Trine og Mette betroet hver sit lille juletræ – med en hilsen om, at overlevede det de næste uger, så ville jeg siden hen gerne plante det ved sommerhuset. Det kunne da være en lidt sød historie.

Jeg fik det fineste kalenderlys. Så nu kan jeg standsmæssigt tælle ned til den 24. december.

Og fik en lille bitte opsats. Den er så fin. Og fik den med begrundelsen, at så havde jeg noget at servere små fine kager på 🙂

Det blev her til små marcipan/nougat juletræer. Nemme at lave, dekorative at se på – og skønne at spise.

Emnet gaver kunne jo godt kræve sit eget indlæg – men her blot en enkelt tanke. Ønskelister kan være meget gode – men jeg holder faktisk allermest af små gaver, givet ud fra, hvad giveren tror eller ved vil glæde mig.

Og synes generelt at ambitions niveauet for gaver med fordel kan sættes ned. Reklamer for gaver til flere tusinde kroner bliver jeg så inderlig træt af!

Selv om det er et noget slidt udtryk, så er det altså tanken, der tæller 🙂

God og lidt mere rolig mandag.

Jette