Jeg skal på messe – Building Green 2016. Måske du husker, at jeg i foråret var på byggeri messe, et ret fremmed sted i forhold til, hvor jeg ellers færdes 🙂 Nu sker det igen!

Torsdag den 3. november skal jeg til København. På messe i Forum. At tage turen til København sker ikke så tit og på messe, det sker heller ikke så ofte. Så det er lidt af en begivenhed 🙂 Jeg er så heldig at få følgeskab af både mand og datter, det er nu lidt rart.

I forbindelse med mit sommerhusbyggeri, hvor jeg jo har valgt kun at bruge FSC certificeret træ og andre miljørigtige og klimavenlige løsninger, så er jeg blevet inviteret til at deltage i en panelsamtale på messen:

13.30-14.30

Hr. og fru Jensens bæredygtige hus – mød dem, som gør ord til handling


En casebaseret interview- og debatsession med dem, som allerede bygger og leverer viden og løsninger til dagens bæredygtige byggeri. 
Alle taler om at bygge bæredygtigt. Vi har samlet tre af dem, der allerede gør det. Gennem præsentation af cases, interviews og spørgsmål fra salen vil vi lære mere om, hvordan man gør det, hvad det kræver og hvad man vinder på det. Vi møder køkkenvirksomheden, der har gjort bæredygtighed til en del af deres brand. Vi hører fra forbrugeren, som ville bygge et bæredygtigt hus uanset udfordringerne og nu endelig er godt på vej. Og vi møder typehusfirmaet, der gør bæredygtigt byggeri til en pakkeløsning for de helt almindelige forbrugere. 

Charlotte Mannstaedt, Direktør og ejer, Hansen Kitchen 
Jette Rosendal, Sognepræst og bygherrer (TBC) 
Ditte Maria Kollerup, direktør, KFS Boligbyg

SPONSORERET AF FSC

Du kan læse mere om det her

Det bliver super interessant, men også temmelig nyt. Jeg er igen ret meget på udebane. men synes alligevel, at jeg efterhånden har fået noget viden og erfaring omkring det projekt, jeg har givet mig i kast med.

Og jeg bliver automatisk tvunget til at tænke over, hvofor bygger jeg bæredygtigt? Hvad betyder bæredygtigt for mig? Og hvad har været udfordringer og hvad har været gode oplevelser? Relevante spørgsmål – svarene kommer en anden dag 🙂

Det er nu snart tid til at tage på endnu en messe – og så skrev jeg lige, at det gør jeg ikke så ofte 🙂 det her er undtagelsen. Trine og jeg tager på Kreative dage. Det er så hyggeligt, det var vi også sidste år.

God weekend.

Jette