Hvis du for et år siden havde spurgt mig, om jeg ville med på byggerimesse, så ville jeg høfligt have svaret: nej, det er vist ikke lige mig.

Sådan kan ting ændre sig, så i dag har jeg været på byggerimesse. I Fredericia, sidst jeg var på messe der, kan du læse om her. I dag var helt anderledes. Der var alt til byggeri, sten, isolering, trapper og tag – og en helt masse andet, som jeg ikke aner hvad var til.

Der var helt utrolig meget forskelligt.

Jeg fik talt med et norsk træfiberisoleringsfirma, og talt med folk fra både PEFC og FSC – de to mærkningsordninger på bæredygtigt træ, der er i Danmark. Og de var naturligt nok meget uenige om, hvem der var bedst og grundigst i deres mærkning af træ. Men for menig mand er det ikke helt så tydeligt. Jeg tror blot, at jeg vil konkludere, at de begge gør rigtig meget godt for bæredygtigt skovbrug.

Og så så jeg mureren Lindy fra “rigtige mænd” 🙂 Og så i det hele taget rigtig mange mænd – så fornemmelsen af måske at være gået en lille smule forkert, kunne strejfe en.

Men bortset fra det, så var det en god tur på min første feriedag.

God onsdag.

Jette