Konfirmander er altid en spændende størrelse at arbejde med. Som mange ynder at sige om teenagere – så kunne de fint gå med et skilt, hvorpå der stod: “Under ombygning”. Og ind imellem er det også, som om, at det er svært at nå ind bag eller bare opnå, at en besked bliver opfanget 🙂

Så at invitere en gæst på besøg hos konfirmander sker oftest med lidt uro, og lidt nervøsitet. – Opfører konfirmanderne sig nu ordentligt, er de lydhøre, eller holder de i det mindste mund.

Og det gjorde de! Og når de åbnede munden, så var det for at spørge om noget fornuftigt. Så jeg er faktisk ret stolt af og glad for mine konfirmander lige i dag 🙂

Vi havde nemlig besøg af Alice. Hun er den daglige leder af Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Middelfart – og en af de mange frivillige, som gør et stort arbejde, uden at få en krone for det. Der var ingen tvivl om, at hun brugte mange timer på den butik og var stolt af den. Hun gør et kæmpe arbejde for, at både de frivillige som kunderne synes det er rart at komme i butikken. Og som hun sagde, der er altid kaffe på kanden. For butikken er også et sted, hvor der er tid til en snak, hvis der lige er brug for det.

Det blev et dejligt besøg fra den virkelige verden, hvor fokus var på at kunne gøre noget godt for andre, at kunne gøre en forskel.

Og vi fik afleveret en helt spand med lysestumper – som nu kan smeltes om og sælges som nye lys. Til gavn for mennesker i nød.

På en kold forårsdag.

Jette