Drømme bliver der ikke gjort meget for tiden – der popper hele tiden lige et eller andet op, der skal laves eller tænkes igennem 🙂

Men i går bød dog på lidt tid til bare at sidde stille og kigge ud i luften – og drømme. Jeg var en tur forbi sommerhusgrunden – og missede et møde. Men så var der jo lidt uventet tid uden nogen plan – det var rigtig dejligt.

I ugens løb havde en gartner været forbi dernede – og han havde virkelig gjort underværker i forhold til det lange græs. Lige pludselig ser grunden ud som noget, en landmåler kan sætte et hus af på. Og stående på grunden kunne jeg bare drømme om, hvordan det ville være om et ½ eller helt år. At sidde og kigge ud – med et glas hvidvin på bordet og godt selskab. Det bliver så godt. Men jeg må drømme lidt endnu 🙂

Det lille grantræ, der blev plantet, har igen fået lys og luft. Og er rigtig glad for det – for nu er der kommet nye fine lysegrønne skud.

Med tiden håber jeg det lille træ får følgeskab af et par frugttræer. Drømmer om en have med græs og plads til at løbe og lege – og træer, der giver frugt – lige til at spise.

Men det mest konkrete lige nu er tegningerne 🙂 Dem kigger jeg gerne på og drømmer om, hvordan det bliver, når de bliver til virkelighed.

Men nu kalder virkeligheden igen – endnu en arbejdsuge med nok at gå i kast med.

Men først skal søndagen nydes – med alle børn i nærheden, og siden hen i selskab med kæresten. Det er en dejlig søndag – håber også din bliver god.

Jette