Det er altså lidt luksus at have fast fridag om mandagen. Eller det synes jeg 🙂 I går blev i den grad nydt, med sommersol og dejligt selskab hele dagen.

Jeg har jo stadig langtfra noget sommerhus – men derfor kan jeg jo godt besøge min grund og hygge i det lille anneks 🙂

Her kommer en gang et sommerhus. Indtil da ligner det mest en mark, hvor græs og ukrudt er sĂĄ højt, at det nu kan bruges til hø. Jeg havde en meget naiv tanke om, at det mĂĄske kunne slĂĄs ned eller hakkes omkuld – det kunne det ikke! Trine og jeg opgav i hvert fald ret hurtigt det projekt 🙂 og tog turen til FĂĄborg og fandt noget lækker salat, som siden blev nydt i annekset.

Vejret var vidunderligt – og nĂĄr vandet sĂĄ er lige i nærheden, sĂĄ mĂĄ fødderne dyppes. Jeg er ikke nogen vandhund, men jeg holder meget af at gĂĄ i vandkanten. Vandet var nu faktisk ret varmt, sĂĄ det lover godt for sommeren.

Og sĂĄ blomstrer hylden – nu er der klippet skærme og lavet lage, sĂĄ om fĂĄ dage er der den fineste hyldeblomstsaft.

Det er dejlige dage – og omsider ogsĂĄ med lidt ro pĂĄ det, der kaldes arbejde 🙂 For det har været et usædvanligt forĂĄr med bĂĄde sognerejse og salmemaratonsafslutning. Nu venter et par mĂĄneder med færre møder og administrative opgaver. SĂĄ er der lidt tid til andre ting – som at bage, læse og nyde terrassen eller sidde i en stol under et gammelt træ og tænke store tanker, eller bare være til 🙂

Dejlig tirsdag.

Jette