Jeg er blevet stor tilhænger af nethandel. Jeg kan bruge timer på at surfe på nettet og finde spændende og interessante ting, jeg gerne vil købe. Eller i hvert fald ønsker mig.

Og jeg har kun haft gode oplevelser med det. Hurtig levering og gode returmuligheder, hvis størrelsen ikke har passet, eller kvaliteten ikke svarede til det forventede. Jeg handler mest i butikker med gratis levering og fri retur. Det findes mange steder – og især hvis beløbet, du handler for er tilpas stort, så koster leveringen ikke noget.

Det seneste køb – her var jeg virkelig imponeret over hastigheden for betjening af ordre. En time efter at jeg havde tastet ordren ind og trykket bestil – så meldte butikken tilbage, at nu var ordren pakket og klar til levering! Super service – og dejligt at opleve. Jeg har for lang tid siden skrevet om noget tilsvarende.

Det er altid spændende at åbne en pakke med det, der er bestilt på nettet. For ulempen er jo, at det ikke er muligt at se og mærke, før man får det leveret – så det er lidt som juleaften at åbne en pakke og se, om indholdet står mål med forventningerne.

Og det gjorde det her!

Jeg har investeret i en macarons bageplade i silikone. Jeg er ret spændt på, hvordan den er at bruge. Når jeg tidligere har bagt macarons, har jeg haft cirkler tegnet på et A4 papir og lagt det under bagepapiret, hvor efter jeg sprøjtede macarons ud efter skabelonen. Det fungerede fint, men var alligevel ikke helt optimalt. Og nu skal jeg jo lave en del flere til bryllups reception, så derfor den nye investering 🙂

God torsdag.

Jette