Det har været en travl weekend. Hele lørdag havde konfirmanderne workshop. De malede ikoner (billeder) over deres konfirmationsord. Det kommer der et indlæg om i morgen.

I går blev der arbejdet på grunden.  Der er stadig lang vej, inden selve byggeriet kommer i gang, men så kan jeg i mellemtiden få lavet lidt på nogle andre små projekter.

Som for eksempel at få sat husnummer op 🙂 Det lille anneks fik påsat nummer med solfanger. Jeg er lidt fascineret af disse små solceller, der kan lave strøm nok, til at en lille lampe kan lyse. Det er altså smart 🙂 Spørgsmålet er nu, om forbipasserende tror, at annekset er sommerhuset 🙂 Et lille bitte hus på en ret stor grund.

Der blev sat endnu en solcelle op. Den kan drive en lille ventilator, så der bliver skiftet luft i annekset. Solen glemte desværre at skinne i går, så jeg ved ikke, hvor virkningsfuld den er. Men det skal nu nok fungere.

Og se så lige her – nu kom Mettes lille juletræ i jorden. Det første træ, jeg har plantet på grunden. Nu håber jeg virkelig, at det får godt fat og bliver et smukt grantræ. Og så er det første træ – nu mangler jeg kun at plante 13 mere 🙂

Dejligt at der nu sker lidt på grunden – foråret gør, at det kribler i fingrene efter at komme i gang.

God mandag.

Jette