I fødselsdags gave fik jeg blandt andet dette glade kort 🙂

Og inden i var blandt andet en billet til en koncert i DR koncerthuset. Og den gave skal indløses i aften. Så jeg stiger på toget og kører til København. Det sker så sjældent, så når det sker, så er det en begivenhed.

Sidst jeg var der, var juni sidste ĂĄr – det husker jeg præcis, fordi jeg i toget sad og skrev ønsker og tanker ned for mit sommerhus. Som jo sĂĄ stadig kun er pĂĄ tegnebrættet 🙂 Noget tager altsĂĄ tid at fĂĄ realiseret.

Men ikke denne gave. Det sker i aften. Musik med DR symfoniorkesteret – jeg glæder mig. PĂĄ DR’s hjemmeside fandt jeg denne beskrivelse. Og jeg kender intet til noget af det, sĂĄ det bliver vist en musikalsk overraskelse. Men med garanti for dygtige musikere og sanger, sĂĄ skal det nok blive en oplevelse.

Med ønsket om en god weekend.

Jette