Ferie glimt

Det er så dejligt at holde ferie 🙂 Og med den næste uges verjudsigt in mente bliver det da bare endnu bedre. Sidder netop nu og nyder stilheden i Århus efter en dejlig aften med fest for Trine og Mette. De første feriedage har budt på gode ting, hyggelige oplevelser og søde mennesker.

Peter var hjemme en tur og havde disse marengs med:

Han havde været i gang på egen hånd og bagt marengs. Og lært af det 🙂 For selv om han syntes han havde fulgt opskriften, så var han vist kommet til at regne galt, da han øgede portionens størrelse. Men pyt, kagerne smager fint, men søde, det er de.

Krydderier i kurve og på række

Og turen til København bød pĂĄ et besøg i Torvehallerne, et sted jeg længe gerne har villet se. Og det er et skønt sted med alt muligt. Ikke mindst mange muligheder for at sidde og nyde en kop kaffe, nypresset juice eller et glas vin. Det sidste gjorde jeg sammen med en veninde – midt pĂĄ en onsdag eftermiddag. Rigtig hyggeligt og ferieagtigt 🙂

Og i haven fandt jeg mine første pæoner. Jeg synes, det er en fantastisk blomst, og har længe gerne villet plante nogen. Det var ĂĄbenbart lykkedes sidste ĂĄr at finde en knold eller løg, eller hvad den del i jorden nu hedder – og her stĂĄr de sĂĄ. Godt klemt af jordbærplanter, vilde brombær og de gule, som jeg ikke kan huske, hvad hedder 🙂 Men fine er de!

Et fad hindbærsnitter kommer med nordpĂĄ – hvor langt de kommer, ser vi. De er smĂĄ og ikke helt fine i kanten, men smager dejligt.

God weekend.

Jette

Forrige indlæg

“Vi vil fred her til lands …”

Næste indlæg

Chokolade rugstykker

1 Kommentarer

  1. Brooke Higgins

    Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal