Jordbær indkøbt i går til nedsat pris 🙂 Men jeg havde i farten glemt dem igen. Så nu skal de bruges. Og jordbær er bare en dejlig frugt. Flot og farverig.

Men april jordbær er ikke helt som juni jordbær. De er lidt mere hårde, men smager ganske ok. Sidst jeg faldt for fristelsen til at købe jordbær blev de brugt på denne måde.

I dag endte med at blive til bagte jordbær. Inspirationen fandt jeg her

Bagte jordbær

400 gr. jordbær

½ stang vanilje

50 gr. rørsukker

Rengør jordbær og skær dem i halve og kom dem i et ildfast fad. Skrab vaniljekorn ud og bland det med rørsukker. Fordel vaniljesukker og den tomme stang over jordbærene og bag dem ved 175 grader ca. 20 minutter.

Køler af – og smager lækkert. Let syrlig og med lidt struktur. Passer meget fint oven på yoghurt eller andet surmælksprodukt.

Og med en duft af sommer.

Udenfor er det blevet solskin og forårsagtigt. Det tegner godt 🙂

God torsdag.

Jette