Jeg synes stadig, det er spændende at bage macarons. Og da kirkernes personale på mandag skal holde julefrokost og mit bidrag hedder kage, konfekt og brød, så er det oplagt at eksperimentere lidt 🙂

Disse macarons er lidt robuste – udseendet kunne være kønnere, men de smager fint.

Julemacarons med nougatcreme

Opskrift – se her

tilsæt 1 tsk. kanel og udelad farve

Nougatcreme

1 dl. piskefløde

50 gr. nougat

Bring fløden næsten i kog og hæld den over nougaten og lad det smelte god sammen. Sættes til afkøling – gerne til næste dag. Piskes til skum og macarons lægges sammen to og to.

På en ret kold og grå december dag – på tærsklen til 3. søndag i advent. En weekend fyldt med gode begivenheder og meget arbejde.

På søndag holder vi musikgudstjeneste med Fangekoret fra Vridsløselille – det ser jeg meget frem til. Det bliver en helt anderledes verden, vi her får mulighed for at høre om og kigge ind i.

Dejlig weekend til dig.

Jette