Jeg kan godt se, at bloggen rummer ret mange “glimt”. Men det er samtidig min egen lille reminder om stort og småt der sker, og som ind imellem glider ud igen, fordi andre glimt og gode oplevelser kommer til.

Men super hyggeligt til tider at kigge baglæns.

Denne weekend handlede en del om mine 20 år på samme sted. Mine gode og skønne medarbejdere havde samlet en fin lille kurv med de mest finurlige gaver.

Som ivrig bager og ny kommende sommerhusejer så var der tænkt på det hele: fra fine forme og skønne kugler til vaterpas og svensknøgle. Godt værktøj til min lille og noget tomme værktøjskasse.

Og menighedsrådet holdt tale og jeg blev begavet 🙂 Det er nu altid rart, når det, man gør, påskønnes. Og som et medlem sagde – det bedste en arbejdgiver ved, det er trofaste medarbejdere, ansatte der bliver der længe. Og det må vi sige gælder hos os, de to seneste ansættelser ligger knap otte år tilbage 🙂

Adventsgaven fra mine dejlige børn var en malebog 🙂 Det er blevet ret moderne at voksne maler. Jeg har ikke gjort det så meget – men tror, at det vil være godt i denne tid, at sætte sig ned og farvelægge lidt blomster og sommerfugle. Det lyder måske lidt besynderligt, men man falder til ro, når man sidder og forsøger at blive inden for stregerne 🙂 Og det med roen, det er lidt en mangelvare i de her dage.

På en fin december dag.

Jette