Snebolde skal vi godt nok se langt efter i denne tid. Det gør mig ikke som sådan noget – men regnen må godt holde inde. Noget frost og klart vejr, det vil være velkomment 🙂

De snebolde, jeg viser her, er også af en helt anden beskaffenhed end naturens kolde bolde. Her er det marcipan med lækkert fyld og rullet i flormelis. Det er næsten sød – sødere – sødest. Men gør sig ret godt til en kop kaffe.

Jeg er ret sikker på, at der forsvinder et par stykker i aften, når vi fire ældre mødre sætter os sammen og vender stort set alt mellem himmel og jord. Forskellige som vi er, har vi også forskelligt at bidrage med – og tilsammen giver vi hinanden nye tanker og nye vinkler på mangt og meget.

Så jeg ser meget frem til i aften.

Der bliver også serveret lidt andet end snebolde, blandt andet disse mandler og valnødder

God torsdag – jeg håber du kan blive indendøre, der er det hyggeligst lige netop i dag.

Jette