Weekend glimt

Ah – mandag morgen i meget roligt tempo – en dejlig begyndelse på en ny uge.

Det har været en hyggelig weekend. Med arbejde, høstgudstjeneste og lige en enkelt kage, der skulle bages 🙂

Hele lørdagen brugte jeg sammen med min søster – og fik igen en malerpensel i hånden og gav en hånd med, så deres stald kan blive færdig og være klar med 8 meget fine nye hestebokse.

Når ting skal laves i ens fritid, så tager det sin tid. Så det var meget rart at kunne hjælpe lidt her, for de har sat sig en deadline til 1. oktober – og det kan det såmænd snart blive.

Traditionen tro, så havde jeg den første af de to høstgudstjenester i går. Med en smukt pyntet kirke, skønne blomster og farvestrålende frugt og grønt. Selv om der er langt fra min barndoms høst med små mejetærskere og til nutidens enorme maskiner, så er taknemmeligheden stadig grundlæggende. Glæden over, at lader og siloer er blevet fyldt og de sidste afgrøder godt på vej, det gør høstgudstjenesten til en særlig begivenhed i kirkeåret.

Og så er sæsonen for æblekager for alvor gået i gang 🙂 Denne er let at lave og smager ganske fint. Robust og til at tage med på tur.

Og nu hedder det vist: løbetur. Jeg synes det er gået lidt ned af bakke, men med let sol, tørvejr og klar luft, så er der vist ikke mange undskyldninger for ikke at komme afsted 🙂

God mandag.

Jette

Forrige indlæg

Det må bare forsøges …

Næste indlæg

Petit four til kobberbryllup

4 Kommentarer

 1. Christina / TheBigMeowski

  Efteråret bringer mange glæder mig sig, ikke mindst i køkkenet 🙂 Jeg har selv netop været i gang med æbletærte, og skal snart i gang med at lave mere æblemarmelade med kanel, som vi elsker så højt herhjemme, at det ikke kun laves i efteråret men året rundt. Din æblekage ser også rigtig lækker ud 🙂

 2. Jette Holm Rosendal

  Tak Christina. Ja efteråret har også sin helt egen charme – og med masser af gode gøremål. Æblemarmelade har jeg vist aldrig lavet, det kan godt være jeg skal give det et forsøg 🙂 så tak for inspiration.

 3. Christina / TheBigMeowski

  Det kan i hvert fald anbefales. Jeg laver det med kanel, og det er bare en vidunderlig kombination 🙂 Hvis du mangler en opskrift, ligger opskriften på min æblemarmelade på bloggen.

 4. Jette Holm Rosendal

  Super, jeg kigger forbi 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal